Szerezzen be kedvezően bútorokat

szivacs babakocsi tolókarra

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

A bútor online elérhető.

Széles választék

Különféle stílusú és kivitelű bútorok széles választéka közül válogathat.

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

november 2011 -

Pár alkalommal használt kenvelo felső, viszont sajnos a vállán az egyik patent alsó fele gyárilag hiányzott, úgyhogy azt pótoltuk kapoccsal.

augusztus 2011 -

eladÓ egy samsung digimax a400-as fÉnykÉpezŐgÉp adatkÁbellel, tokkal. rÉgi de ÚjszerŰ Állapotban van, miutÁn nem sokat volt hasznÁlva.

június 2011 -

Nagy teherbírású, merevített kosár a babakocsi aljában. Hordozható, merevített aljú mózeskosár. Szellőző ablakkal ellátott gondola, tárolózsebbel a hátulján. Teljesen téliesíthető lábzsák. Vállra vagy a tolókarra akasztható táska. Mély- és sportkocsi

július 2013 -

Cipzáros BORÍTÁS Babakocsi Karfára Tolókarra - Jelenlegi ára: 1 800 Ft Fekete, teljesen újszerű, fekete cipzáros borítás babakocsi karfájára. Tolókarra is jó, ha szakadt a szivacs, szépen befedi : -)

Babakocsi mánia: október 2012 -

Bár keskeny a babakocsi, az ülése mégis jól van kialakítva, kényelmesen elfér benne a gyerek mind szélességében, mind magasságában. Sőt, nekünk ez volt az egyetlen ernyőkocsi, ami a magas fiaimnak tökéletesen megfelelt.

Még nem adtam el: augusztus 2011

2011. augusztus 31., szerda. SWAROVSKI kristály PILLANGÓ medál selyem szálon - Jelenlegi ára: 800 Ft

november 2011 -

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!

július 2013 -

2013. július 31., szerda

Áldott állapot - aldottallapot.blog.hu

Szivacs a kád aljára -ez el is hagyható, nem mindenki szereti, mert nehéz szárazon tartani, könnyen bepenészedik. Én egy pelust tettem a kád aljára.

február 2012 -

Vállra vagy a tolókarra akasztható táska. Mély- és sportkocsi funkció; Átfordítható tolókar, azaz mindkét irányban tolható. Klasszikus 3 funkciós babakocsi, újszülött kortól 20 kg-ig. Lapra csukható. Nagyméretű babakocsi, stabil fém vázszerkezettel.